Individuelle stande

Vil du skabe opmærksomhed omkring din virksomhed på messer i hele verden? Hos Standesign får du hjælp med alt fra design til valg af materialer og opsætning af messestand.

  •  

Vi udvikler messestanden i samarbejde med dig og finder en løsning, der passer til din virksomheds designlinje og imødekommer jeres behov.

Vores projektledere har erfaring med indretning, lyssætning og lokale forhold på de enkelte markeder. Hos os får din virksomhed derfor den rette vejledning i forhold til jeres udstilling og messestand. 

Brug det rigtige blikfang

Når du vil trække besøgende til din virksomheds stand, kræver det, at du fanger deres opmærksomhed. Har I for eksempel en stor maskine eller produktionsdel med som blikfang, indarbejder vi det i jeres standløsning.   

Bedst mulig servicering af dine kunder

Har du behov for at kunne brygge kaffe til gæsterne på din messestand, kan du vælge mellem en række løsninger. Vi kan for eksempel bygge cafémiljøer, køkkener og displays til fødevarer.

Leje eller køb af messeudstyr

Sammen finder vi ud af den rigtige løsning, både designmæssigt og økonomisk. Hvilke elementer skal skræddersys til jeres messestand og hvad kan med fordel lejes? Vi tilbyder også udlejning af borde, stole, brochurestativ,podier og andre messemøbler.