Internorga

INTERNORGA - Europas største fagmesse inden for catering, restauration, konditori- og hotelbranchen

  •  

Europas store HORECA-messe har 1.300 udstillere fra 25 forskellige lande, som hvert marts, viser et hav af nyheder inden for food trends, køkkenteknik, borddækning frem i Hamborg.

Messen besøges hvert år af ca. 95.000 besøgende, typisk indkøbere og andre beslutningstagere fra engrosvirksomheder, som leverer til storkøkkener, hoteller, catering- og restaurationsvirksomheder, bagerier samt konditorier. Men også restauratører og andre erhvervsdrivende fra branchen, som søger ny inspiration og produktnyheder.

Under messen kan man også opleve INTERNORGA-kongresserne, som er nogen af de vigtigste trækplastre for beslutningstagere over hele verden. Især Foodservice Forum, som er den største professionelle catering-konference i Europa, er meget populær og tiltrækker 2300 deltagere.

Messen er kendt for løbende at forny sig og byde på nye spændende tiltag. Inden for drikkevare har messe både CRAFT BEER Arena og CRAFT SPIRIT Lounge, som samler destillerier og andre producenter af hjemmelavet spiritus, så som Gin, Whisky, Rom og Vodka. Her vil der være stor mulighed for at finde nye spændende varer til restauranter, barer og caféer.

Af andre spændende tiltag, kan nævnes konkurrencen Next Chef Award, hvor unge håbefulde kokketalenter konkurrere om at blive ”the next chef” og selvfølgelig det imponerende SKYWALK Table, som viser nogen af de nyeste og flotteste trends indenfor borddækning.

Logo Internorga

Se mere på www.internorga.com