Processen

Hos os følger vi en fast procedure, som gør det nemt for dig og din virksomhed at samarbejde med os. Fold de forskellige trin ud og læs, hvad du kan forvente, og hvordan vi løser opgaven.

#1 Dialog

Du får en fast projektleder, som er din kontakt hos Standesign fra den første dialog, til standen er færdig. Projektlederen kan hjælpe med alt fra messeudvælgelse til størrelse på standen, udarbejdelse af budget og samspil mellem design og funktionalitet.

#2 Design

Vi udvikler din stand sammen med dig og sikrer, at du får mulighed for eksempelvis at skabe blikfang med et stort produkt eller servere smagsprøver på standen. Vores projektledere ved, hvordan vi kan omsætte dine idéer til praksis, og du får sparring og rådgivning, så din stand opfylder de behov, din virksomhed har.

#3 Vi har en aftale

Når du samarbejder med os, får du en færdig pakke. Vi udarbejder en handlingsplan, får godkendt standen hos messearrangøren og sørger for bestilling af tekniske ydelser. Du får desuden vejledning i forhold til, hvad du skal levere, så de grafiske elementer på din virksomheds stand står skarpt.

#4 Produktion

Vores håndværkere bygger grundelementerne til din virksomheds stand på vores værksted i Nyborg og sørger for pakning og forsendelse. Vi bygger standen op på messen og sørger for, at alt får den sidste finish. Når I ankommer til messen inden åbning, afleverer vi standen personligt til jer.

#5 Efter messen

Når messen er overstået, afmonterer vores håndværkere din virksomheds stand og returnerer messegods. Hvis der er behov for det, kan vi desuden opbevare dit standmateriale. Vi evaluerer på forløbet sammen med dig og er meget interesserede i at få din feedback, så vi hele tiden yder den bedst mulige service.